Sa Fàbrica de gelats, gelats d’alta qualitat

2:31 min.
0
0
On
Sa Fàbrica de Gelats
Avda. Cristofol Colon, 13
07100 Sóller
Mallorca
Tel.: 971 631 708www.gelatsoller.com

Sa Fàbrica de Gelats” es sitúa en el cor de la Serra de Tramuntana, a la vall de Sóller, envoltat de les montanyes i tarongers. En aquest marc incomparable, es pot saborejar el més cremós i natural dels gelats, elaborat amb molta cura, seguint antigues receptes, respectant sempre la més pura tradició i emprant les millors matèries primeres de Mallorca.

La qualitat de “Sa Fàbrica de Gelats” es consegueix amb els millors ingredients, com la llet i nata fresca, i utilitzant fruites i sucs acabats de fer. El producte estrella de “Sa Fàbrica de Gelats” és el famós sorbet de taronja o limona, elaborat amb suc fresc dels cítrics de la vall de Sóller, famós per ésser un lloc privilegiat per a la collita de tarongers i llimoners.

“Sa Fàbrica de Gelats” consegueix elaborar un producte sempre fresc, utilitzant coneixements mil.lenaris amb la tecnologia més moderna. Per tot això, cada vegada més, els gelats de “Sa Fàbrica de Gelats” creats sota la marca “Fet a Sóller” consegueixen milers de gourmets entesos que gaudeixen de tot el sabor i la cremositat d´un gelat fet a Mallorca de primera qualitat, sota el lema “gelatíssim, cremossísim, naturalment,…”