Aloe vera, una tradició de moda

El descobriment de l’Aloe Vera, es remunta al principi de la humanitat. Els primers en utilitzar els efectes i profits d’aquesta planta foren els xinesos, juntament amb els antics egipcis, els quals feien referència a l’Aloe Vera com la planta de la immortalitat.

Tenim la sort de que aquesta planta creix en llocs càlids, com l’illa de Mallorca. Aquí creix de forma salvatge des de fa segles. Avui en dia, aquesta planta és coneguda mundialment i molt cotitzada al món de la bellesa i de la medicina.

A nivell cosmètic, el més important que cal destacar és que expulsa les impureses, obrint així els pors; regenera les cèl·lules; fins i tot prevé les estries!
A nivell mèdic, és un excel·lent antisèptic natural, calma els dolors musculars i tranquil·litza els nervis; també és molt nutritiu i amb gran activitat antibacteriana. Resumint, la planta de l’Aloe Vera és perfecta i renovant.

Es diu que conté la màgia; i es troba a les nostres Illes. Val la pena sortir a cercar aquesta planta per la preuada illa de Mallorca.

Post A Comment

*